Over ons

Over ons

 

The Fog House staat voor kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid. Onze doelen staan dan ook in direct verband met kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid. The Fog House levert alleen producten aan haar klanten met een goede kwaliteit en hoge duurzaamheid die hoog staan aangeschreven door haar gebruikers.

Bij The Fog House is de klant koning, snapt u iets niet of wilt u over bepaalde producten meer informatie dan zijn wij altijd bereikbaar per mail of telefoon om u te woord te staan en te voorzien van persoonlijk en vrijblijvend advies.

The Fog House biedt een uniek assortiment aan kwalitatieve en hoog aangeschreven producten aan haar klanten. Dat wilt echter niet zeggen dat wij stil zitten. Ondanks ons unieke assortiment zijn wij constant opzoek naar kwalitatieve, hoog aangeschreven producten om ons assortiment nog verder mee uit te breiden. Mist u producten in ons assortiment? Schuw niet en breng ons hiervan op de hoogte.

Buiten kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid kan The Fog House u ook een scherp geprijsd assortiment aanbieden. Dat is mogelijk omdat wij ons assortiment scherp inkopen en een beperkt percentage marge door berekenen aan de onze klanten.

Voor vragen kunt u binnen kantoor uren ten alle tijden telefonisch contact met ons op nemen, buiten kantoor uren kunt u ons een e-mail sturen. Wij streven na om al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.