SMOK Priv M17 Startset 2ML Prism Gold


Nieuw

SMOK Priv M17 Startset 2ML Prism Gold

Momenteel niet beschikbaar

Melden bij beschikbaarheid
35,95
Prijs inclusief btw plus levering

SMOK e-sigaretten zijn van onovertroffen klasse. SMOK is koploper in de ontwikkeling van nieuwe innovaties en weet dit te combineren tot vooruitstrevende nieuwe producten zoals de nieuwe generatie e-smokers met dual coil technologie en OLED displays. De mods van SMOK zijn zeer uitgebreid instelbaar. Kortom vooruitstrevende technologie gecombineerd met strakke moderne vormgeving en prestaties maken de SMOK kits een absolute aanrader.

 

Deze Smok Priv M17 wordt geleverd met de Priv M17 Mod en de Stick 17MM clearomizer. De mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 60W, de clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml.

 

Productgegevens;

Wat is de SMOK M17 Starterset?

De Smok M17 is een pen vormige E-sigaret en bevat een grote vuurknop aan de zijkant van de mod. De set wordt geleverd met de 17MM clearomizer die gebruik maakt van de M17 coils. 

Over de SMOK Priv M17 MOD

De compacte 60W mod kan opgeladen worden middels de bijgeleverde micro-USB kabel. Tevens kunt U via uw computer de firmware upgraden, zodat U altijd kunt beschikken over de meest recente update (let op: garantie vervalt na de upgrade). Het unieke design bevat een grote firebutton welke over de gehele zijkant van de mod bevind. De Priv M17 wordt gezien als veilig door de meerdere beveiligingsfuncties en de batterij status kan afgelezen worden middels een LED-indicator. 

  • afmeting: 70 x 26.8 x 19.5mm
  • Voltage bereik: 3.4V - 4.2V
  • Batterijcapaciteit: 1200mAh
  • Maximaal wattage: 60W
  • Aansluiting: 510

Over de SMOK Stick 17MM Clearomizer

De clearomizer waar deze startset gebruik van maakt is de Stick 17MM, de tank heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan worden bijgevuld middels het schuif-vul systeem aan de bovenzijde van de clearomizer. De clearomizer maakt gebruik van de M17 coils, deze zijn verkrijgbaar in de Ohmages van 0.4Ohm en 0.6Ohm. In de starterkit worden 2 maal de 0.6Ohm coils toegevoegd. De driptip is van dezelfde kleur als de clearomizer en mod en bevat een Cobra print.

Blader ook door deze categorieën: Box/mods/Kits, Startpagina