App

 

Welkom bij webshop The Fog House, 

Specialist in Mechanische en variabele wattage E-Sigaretten.

 

De webshop waar Kwaliteit, Design en Service samen smelten met betaalbare prijzen.

Hier kunt u makkelijk kiezen uit een unieke selectie producten van topmerken.

 

Mechanische Mods;

Zelf coils maken is een van de redenen waarom veel dampers er een hobby bij hebben gekregen. Het heeft zo’n beetje alles van de Vape lifestyle. Je moet wel eerst kennis opdoen over het zelf maken van coils, omdat je werkt met elektriciteit. Informatie staat op het internet en Youtube. De verantwoording ligt dan ook bij jezelf.

Het doel is met name het maken van coils voor de RBA/RTA en de RDA. Alle voor een optimale smaak, veel damp of een combinatie van beide.

 
 
Informatie Vapen;
 
Doordat de behoefte aan de handelingen die bij roken horen worden bevredigd, wordt de elektronische sigaret door veel mensen gezien als een van de meest effectieve hulpmiddelen bij het stoppen met roken.

De E- Sigaret is geen officieel middel om te stoppen met roken, maar dat de elektrische sigaret er voor zorgt, dat er geen behoefte meer is aan tabak sigaretten is een aangename bijkomstigheid.

 

 

    De E-Liquid - E-Juice (vloeistof) ingrediënten;

  • Propyleen glycol (PG). Een kleurloze en reukloze toxische viskeuze vloeistof. Het wordt onder andere toegepast in voeding en cosmetica om vocht vast te houden. Propyleen glycol heeft hygroscopische eigenschappen. Een andere toepassing is als oplosmiddel voor kleur- en smaakstoffen. Een volgende welbekende toepassing is als dampvloeistof in dampmachines in discotheken. Propyleen glycol is goedgekeurd voor consumentengebruik en niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Plantaardige (vegetable) glycerine (VG). Een viskeuze kleurloze vloeistof meestal afkomstig van plantaardige olie, soms ook van dierlijk vet. De stof smaakt zoet en is niet giftig. Wordt onder andere toegepast in voeding. In medicijnen voor een verzachtend effect. In cosmetica als vocht vasthoudend middel. Vegetable glycerine is goedgekeurd voor consumentengebruik en niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Aroma’s. De smaakstof in de vloeistof voor de E-sigaret. Kent natuurlijk ontelbare toepassingen in voeding en is niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Eventueel gedestilleerd water. Zeer zuiver water, waaruit door destillatie alle anorganische zouten en vele organische stoffen zijn verdwenen.
  • Eventueel nicotine. Is een organische verbinding die in een relatief hoge concentratie voorkomt in de tabaksplant (Nicotiana tabacum). Nicotine is giftig en heeft een verslavende werking. Nicotine zelf is niet kankerverwekkend. Nicotine is vergelijkbaar met cafeïne.

 

Gratis verzending in Nederland.

Afhalen is ook mogelijk.

Volg en like ons op Instagram @the_fog_house

Volg ons ook op Facebook @TheFogHouseAmsterdam 


* Prijzen inclusief btw plus levering