App

 

Welkom bij The Fog House. Onze unieke selectie topproducten maakt het kiezen makkelijk, overzichtelijk en u bent altijd gegarandeerd van het beste.

 

De E-Sigaret kan een belangrijke stap zijn naar een gezond en rookvrij leven,                dus stap vandaag nog over!

Doordat niet alleen de nicotinebehoefte, maar ook de behoefte aan de handelingen die bij roken horen worden bevredigd, wordt de elektronische sigaret (in feite een soort inhalator) door heel veel mensen gezien als een van de meest effectieve hulpmiddelen bij het stoppen met roken. Bovendien is het gebruik van E Sigaretten aanzienlijk goedkoper dan het roken van gewone tabak sigaretten. 

De E- Sigaret is geen officieel middel om te stoppen met roken, maar dat de elektrische sigaret er voor zorgt, dat er geen behoefte meer is aan tabak sigaretten is een aangename bijkomstigheid.

 

Onderaan de pagina kan je al een goede keus maken met wat voor model je wil gaan beginnen of je bladert door de product pagina`s met een keus maken op jou weg naar een rookvrij leven. 

 

De E-Liquid - E-Juice (vloeistof) ingrediënten;
  • Propyleen glycol (PG). Een kleurloze en reukloze toxische viskeuze vloeistof. Het wordt onder andere toegepast in voeding en cosmetica om vocht vast te houden. Propyleen glycol heeft hygroscopische eigenschappen. Een andere toepassing is als oplosmiddel voor kleur- en smaakstoffen. Een volgende welbekende toepassing is als dampvloeistof in dampmachines in discotheken. Propyleen glycol is goedgekeurd voor consumentengebruik en niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Plantaardige (vegetable) glycerine (VG). Een viskeuze kleurloze vloeistof meestal afkomstig van plantaardige olie, soms ook van dierlijk vet. De stof smaakt zoet en is niet giftig. Wordt onder andere toegepast in voeding. In medicijnen voor een verzachtend effect. In cosmetica als vocht vasthoudend middel. Vegetable glycerine is goedgekeurd voor consumentengebruik en niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Aroma’s. De smaakstof in de vloeistof voor de E-sigaret. Kent natuurlijk ontelbare toepassingen in voeding en is niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Eventueel gedestilleerd water. Zeer zuiver water, waaruit door destillatie alle anorganische zouten en vele organische stoffen zijn verdwenen.
  • Eventueel nicotine. Is een organische verbinding die in een relatief hoge concentratie voorkomt in de tabaksplant (Nicotiana tabacum). Nicotine is giftig en heeft een verslavende werking. Nicotine zelf is niet kankerverwekkend. Nicotine is vergelijkbaar met cafeïne.

 

Gratis verzending in Nederland.

Volg en like ons ook op Instagram @the_fog_house

Volg ons ook op Facebook @TheFogHouseAmsterdam 


* Prijzen inclusief btw plus levering